Медия китImoti Logo

Imoti.infoРазмер Описание Инвентар Импресии
на ден
Уникални
на ден
Цена на 1000 импресии без ДДС Макет
300x250

до 100 KB
All pages Premium CPM 200 000 15 000 5.00 лв.
300x600

до 200 KB
All pages Premium CPM 200 000 15 000 8.00 лв.
728x90

до 100 KB
All pages Premium CPM 200 000 15 000 5.00 лв. 1