Нетинфо с нов Търговски директор

антония велева

Антония Велева заема позицията Търговски директор на Нетинфо от 11 май 

Антония Велева поема поста Търговски директор на Нетинфо, част от Нова Броудкастинг Груп. От 11 май 2017 година тя отговаря за продажбите и бизнес отношенията на най-голямата дигитална медийна и технологична компания в България. 
 
Антония Велева има над 15-годишен професионален опит в управлението на технологиите и продажбите на дигитален бизнес на гръцкия пазар. Работила е в международни компании, сред които са Eurisco (основен представител на Double Click за Гърция), Fortune, Digitalcosystems EMEA,  Adweb. Част е от екипа, създал първата програматик среда в Гърция, работи за компанията - ексклузивен представител на Adobe Media Optimizer, която сполучливо въвежда първите за Гърция cross media форми на рекламни кампании, съчетаващи едновременно закупуване и оптимизация на социални медии, premium display, мобилни версии и search кампании. Магистър-инженер по телекомуникации, завършила е и „Управление на малки и средни предприятия”.
 
„Щастлива съм, че след повече от 15 години се завръщам в България и ще имам уникалната възможност да работя с най-добрите експерти на дигиталния пазар в страната”, споделя Антония Велева по повод присъединяването си към Нетинфо. 
 
„Радваме се, че успяхме да привлечем в екипа си топ експерт от три пъти по-големия гръцки онлайн пазар и съм сигурен, че Антония, от позицията си на Търговски директор на Нетинфо, ще допринесе с експертизата си за бързо разрастващото се портфолио на компанията”, коментира Христо Христов, изпълнителен директор на Нетинфо. 
 
Ирина Поррузиан продължава да работи за развитието на търговските взаимоотношения на Нетинфо с клиенти и партньори като Мениджър Продажби.
 


Netinfo.bg

Innovate With Us!

Product & ads solutions around the clock

Contact us

Portfolio

The company’s portfolio comprises versatile content and opportunity for users to be mobile in every single moment of their everyday lives.

Contact us