Рекламирайте чрез видео поредиците на 7Talents

7talents

Все по-нарастващото потребление на видео променя и начините за рекламиране. И нещо повече – предоставя все по-креативни методи, с които да достигнете до своите потребители. Най-голямата дигитална медийна и технологична компания Нетинфо, чрез своите продуценти от  7Talents и видео сайта Vbox7.com, ви дава възможност за рекламиране във видео по съвсем нов и иновативен начин.  
 
Продуцентите от  7Talents са специализирани в създаването на собствено видео съдържание, а също така и в цялостното му управление след това – дистрибутиране, монетизиране и маркетиране. Те управляват видео съдържанието на своите партньори в най-големия български видео уебсайт – Vbox7.com, както и в останалите дигитални платформи на Нетинфо.  

Видео поредиците на 7Talents са авторски и се радват на изключително голям интерес от страна на потребителите. Някои от най-успешните и хитови продукции на  7Talents са „Не така, брат“, „Апартамент 404“, а също така и авторските влог поредици „Natali’s beauty”, “Didi’s kitchen”, “Без бутонки“ и други.

Екипът на 7Talents постоянно развива портфолиото си от видео поредици, като предстои да предложи на потребителите си още тематични видео канали за здраве, фитнес, любов, взаимоотношения, парти култура и други.  
 
В зависимост от вашия продукт или услуга, екипът на 7Talents може да ви предложи креативни варианти за вписване на вашето послание във видео поредиците, а също така и да изготви цялостна концепция за продуктово поизициониране на вашата марка в някоя от видео продукциите на Нетинфо.  
 
Какви са рекламните формати, които предлага 7Talents, научете ТУК