Lex.bgLex logo

LEX.BG - За да знаете правата си!

скрийншот на Lex

Преобладаващия брой посетители на Българския правен портал LEX.BG са на възраст 25-44 години, с висше образование от областните градове и столицата. Аудиторията на портала включва предимно юристи, икономисти, висококвалифицирани служители, заети в сферата на юридическите услуги, администрацията, информационните технологии и културата.

LEX.BG е най-посещаваният сайт на юридическа тематика в България, който успешно допринася за бързото навлизане на информационните технологии в юридическата професия чрез реализирането на Интернет базирани проекти и решения, свързани с обучението и работата на юристите, юридическите организации и студентите по право.
 
С оглед ясно определените мисия и ценности, в портала е изградена актуална, комплексна справочна система  за юридическа информация в електронен вид - LEX Справочник, съдържаща бази данни за адвокати, нотариуси, съдебни изпълнители, вещи лица, медиатори, синдици, както и адреси, банкова информация и телефони за контакти на съдилищата, следствените служби, прокуратурите и арбитражите в България, свободен достъп до актуалните текстове на нормативните актове и последен брой на Държавен вестник, в деня на обнародването му.
 
В публикуваните на страниците на портала новини, анализи и коментари може да се намери ежедневно обновявана информация за дейността на съдебната система, новости в правната уредба, предстоящи законодателни инициативи.
 
В LEX Форум практикуващите юристи, студентите по право и  потребителите, нуждаещи се от правна помощ и съвет намират полезна информация и обменят опит и знания в сферата на правото.
 
В секцията LEX Семинари потребителите на портала могат да открият актуална информация за семинари-обучения за юристи, които допринесят за процеса на синхронизация между българската и европейската правни системи, правят преглед на най-значимите правни проблеми и очертават пътища за разрешаването им.
 
LEX е-Магазин предоставя на потребителите възможност за закупуване на правна и икономическа литература, юридически софтуер и подаръци на атрактивни цени. В каталога на магазина има над 1100 продукта, които клиентът получава в удобно за него време и място.
 
Онлайн реклама - Предвид ясно определената си и специализирана аудитория, и с над 100 000 импресии / дневно, маркетинговите решения, предлагани от LEX.BG се утвърдиха като успешна формула за популяризиране на продуктите и услугите на рекламодатели и парньори сред избрана група потребители.
 
За реклама Профил на аудиторията

Статистика

Обхват
7,56%
Импресии
973 290

Реални потребители
330 755
Юли 2017
Подробно

следвай ни: 
Следвай ни във Facebook