Sravni.bg

Sravni.bg – твоят нов начин за пазаруване

sravni 1

Съвременният начин на живот и развитието на технологиите създават и нови потребности. Затова ние, от Sravni.bg, решихме да създадем платформа, в която да разполагате с нов начин за пазаруване. 
 
Той ви позволява да проследявате интересуващите ви продукти (мобилни телефони, телевизори, битова техника) и да уловите момента, в който те се предлагат на най-изгодна цена. Освен това можете да сравнявате офертите в платформата ни по цена, характеристики или да попълните представата си за тях с помощта на снимки и ревюта. 

В новия Sravni.bg можете да маркирате продуктите като любими, да се върнете към тях след време, а в случай на нужда и да ги споделите с приятел. Още подробности за тези и други функционалности предоставяме кратко и ясно в меню Предлагани услуги на сайта. 

Новата платформа е оптимизирана и за мобилни телефони и таблети, а това означава, че можете да търсите продукти и да проследявате оферти навсякъде и по всяко време. 
 
За нашите партньори сме подготвили куп решения и инструменти, които им гарантират оптимално позициониране на офертите в платформата, проследяване на развитието им и анализи в реално време. 
 
Подобреният дизайн, лесната навигация, качествената търсачка и професионализмът на модераторите на платформата са гаранция за правене на успешен бизнес. Така стремежът ни да осигурим условия за нов начин на пазаруване се съчетава по естествен начин с инструментите и трафика, който предлагаме на своите бизнес партньори в желанието им да правят бизнес по нови стандарти.  

Повече информация за условията за съвместна работа можете да откриете в меню Помощен център или меню Партньори.  

Sravni.bg
 – Време е да започнеш да пазаруваш по своя си начин! 
 
За реклама Профил на аудиторията

Статистика

Обхват
1,32%
Импресии
206 051

Реални потребители
57 694
Юли 2017
Подробно