Нетинфо на Webit 2017

христо христов webit

И тази година имахме специално участие на технологичния форум Webit, който се проведе на 25 и 26 април в Sofia Tech Park. 
 
В първия ден на събитието изпълнителният директор на компанията, Христо Христов, представи темата за изкуствения интелект и все по-нарастващата му роля за бизнеса. Само допреди няколко години всички говореха, че бъдещето е мобилно и разработчици, и компании насочваха усилията си към мобилните приложения и маркетинг. В момента мобилността вече е нещо обичайно, а всички вече започват да разбират важността от въвеждането на технологии с изкуствен интелект. 
 
Кулминацията на първия ден на Webit бяха наградите, които отличиха проекти и кампании в дигиталната индустрия. Това са едни от най-престижните в тази сфера, а журито, което определя победителите се състои от над 20 международни и български експерти. Мобилното приложение на Vbox7.com спечели наградата на Webit Awards за най-добро развлекателно приложение в България. 
 
В специалната зона на Нетинфо по време на фестивала всеки посетител можеше да се включи в играта на компанията, като направи бърз дигитален тест, който показва към кой потребителски сегмент спада всеки участник. Разбира се, имаше и много награди, осигурени от нашите партньори Trendo, Solvex и Grabells България. Късметлиите спечелиха ваучери за пазаруване, почивка за двама в Гърция,  смартфон, покани за двубоя „Кубрат Пулев – Кевин Джонсън“ и предаването „Като две капки вода“. Наградите изтегли репортерът Дани Петканов чрез електронна томбола. Вижте снимки от събитието ТУК