Нетинфо с нов рекламен формат

native ads

Екипът на най-голямата дигитална медийна и технологична компания Нетинфо предлага много интересна възможност, с която може да допълните своя цялостен комуникационен микс - Native Ads.

Този нов рекламен формат е все по-предпочитан от рекламодателите, заради своята ефективност и високо ниво на доверие у потребителите. 

Какво са Native Ads и как да се възползвам от тях? 

Native Ads е нов начин за дистрибуция на рекламно и спонсорирано съдържание, който се вписва много естествено в съдържанието на даден сайт. Native Ads могат да бъдат създадени под формата на статии, видео, снимки, инфографики и други. 

Проучванията показват, че Native Ads се приемат изключително добре от аудиторията и се ползват със значително голямо доверие, защото почти не се различават от обикновеното редакционно съдържание на сайтовете. По този начин вие може да поднесете информацията за своя продукт или услуга по много интересен и нестандартен начин. 
 
В зависимост от спецификата на вашия бизнес и вашите предпочитания, Native Ads съдържанието може да бъде изготвено от екипа на Нетинфо или пък вие да предоставите ваше собствено съдържание, което да бъде публикувано. 
 
Благодарение на богатото си портфолио от уебсайтове, екипът на Нетинфо ще ви предложи много добро таргетирано присъствие, съобразено с вашата търсена аудитория. 

Какви са различните форми на Native Ads, предлагани от Нетинфо, разберете ТУК.